Enis Bardhi: Trabzon’da baskı büyük!

Enis Bardhi, Trabzonspor’daki başarılı olma baskısını yoğun biçimde hissettiklerini söyledi.

Milli takımlarda gösterdikleri performans ile Trabzonspor’daki oyunlarını karşılaştıran Kuzey Makedonyalı futbolcu, “Burada oyuncuların üzerinde çok büyük bir baskı var. Bunda takımın büyük bir takım olması, oyuncuların çok büyük oyuncular olması tabii ki düşünülebilir. Ama buradaki baskıdan dolayı ve şehre genel olarak baktığınız zaman 24 saat futboldan bahseden insanlar görüyoruz. Bu da ister istemez futbolcular üzerinde bir baskı oluşturuyor. Ancak milli takıma gittiğinizde durum daha farklı. Milli takıma gittiğinizde oranın önemli isimlerinden bir tanesisiniz. Ve orada kafanız daha net ve daha rahat oynayabiliyor ve kendinizi gösterebiliyorsunuz” diye konuştu.

Enis Bardhi kişisel performansını da değerlendirdi. Bu sezon 12 maçta 2 gol, 2 asiste imza atan 28 yaşındaki futbolcu, “Çeşitli sebeplerden dolayı henüz en iyimi gösteremedim. Ama umuyorum en kısa zamanda en iyi Bardhi’yi izlettiğimde sizler de neler yapabileceğimi, elimden neler geldiğini ve takıma nasıl yardımcı olabileceğimi göreceksiniz” ifadelerini kullandı.

YENİ HEDEF GAZİANTEP FK

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Ahlatçı Çorum engelini 3-1’lik skorla geçen Trabzonspor’da gözler yeniden Trendyol Süper Lig’e çevrildi. Karadeniz ekibi, Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla Gaziantep FK ile pazar günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Bordo-mavili futbolcuların dinamik ısınma programından sonra çift kale maç oynadıkları aktarıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir